Jämför bilförsäkring bakgrund
Jämför bilförsäkring logo

ICA Försäkring


Vi har tittat närmare på ICA Försäkring huruvida det är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

ICA Försäkring i korta drag

ICA försäkring i korta drag ger dig ett omfattande skydd för din bil, inklusive trafikolycksfall, krishjälp och rätt till ersättning vid brand, stöld och inbrott. Med deras helförsäkring får du även täckning för plåt- och lackskador, vilket gör det till ett utmärkt val för att trygga ditt fordon heltäckande.

  • ICA Försäkring ett bra val?

Typer av bilförsäkringar

När du väljer att försäkra din bil hos ICA försäkring har du möjlighet att välja mellan tre olika typer av försäkringar: trafik-, halv- och helförsäkring. Med trafikförsäkringen ingår den obligatoriska försäkringen för personskador och skador på andra fordon eller egendomar. Dessutom får du försäkring mot trafikolycksfall och krishjälp vid olyckor.

Väljer du halvförsäkringen får du inte bara det skydd som trafikförsäkringen erbjuder, utan även extra förmåner. Du får ersättning vid skador orsakade av brand, stöld och inbrott. Dessutom ingår en allriskförsäkring som täcker bland annat skador på bilens inredning. Det här passar perfekt för ägare av fabriksnya bilar eller äldre bilar där vagnskadeskydd inte längre är nödvändigt.

Med en helförsäkring får du en heltäckande skyddsnivå. Förutom alla förmåner i halvförsäkringen inkluderas även plåt- och lackskador oavsett om de uppstår genom trafikolyckor, skadegörelse eller andra yttre händelser. Med ICA försäkrings helförsäkring kan du känna dig trygg och skyddad i alla situationer.

Skaffa bilförsäkring hos ICA Försäkring

Så köper du försäkring hos ICA Försäkring

Fundera ut nivå

Välj mellan trafikförsäkring, halvförsäkring eller bredaste skyddet helförsäkring.

Få ett pris

Besök ICA Försäkrings hemsida och ange regnummer och personnummer.

Teckna försäkringen

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Jämför bilförsäkring bakgrund

Intresserad av ICA Försäkring?

Se priser