Jämför bilförsäkring bakgrund
Jämför bilförsäkring logo

Sensor Försäkring


Vi har tittat närmare på Sensor Försäkring huruvida det är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

Sensor Försäkring i korta drag

Sensor försäkring i korta drag ger dig en omtyckt bilförsäkring med trafikförsäkring inkluderad samt möjlighet att välja mellan helförsäkring och halvförsäkring för extra skydd. Med flexibla självrisker och ett brett utbud av tilläggsförsäkringar kan du skräddarsy din försäkring efter dina behov.

  • Sensor Försäkring ett bra val?

Typer av bilförsäkringar

När du väljer Sensor försäkring för din bil kan du välja mellan olika typer av försäkringar för att säkerställa att du får det skydd du behöver. Först och främst ingår en trafikförsäkring i alla bilförsäkringar hos Sensor försäkring, vilket är ett lagkrav. Denna trafikförsäkring ger ersättning för personskador och skador på egendom som du själv orsakar vid en olycka.

Utöver trafikförsäkringen har du möjlighet att välja mellan helförsäkring och halvförsäkring för din bil hos Sensor försäkring. Helförsäkringen ger dig ett omfattande skydd och täcker även skador på din egen bil vid till exempel stöld eller brand. Halvförsäkringen ger dig ett mer begränsat skydd, men är ett bra alternativ om du vill ha ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ.

Dessutom erbjuder Sensor försäkring flera tilläggsförsäkringar som du kan välja till för att ytterligare anpassa din försäkring. Detta kan inkludera exempelvis rättsskydd, maskinskada eller glasskador. Genom att kombinera det grundläggande skyddet med tilläggsförsäkringar kan du skräddarsy din bilförsäkring hos Sensor försäkring efter dina specifika behov och öka tryggheten för din bil.

Skaffa bilförsäkring hos Sensor Försäkring

Så köper du försäkring hos Sensor Försäkring

Fundera ut nivå

Välj mellan trafikförsäkring, halvförsäkring eller bredaste skyddet helförsäkring.

Få ett pris

Besök Sensor Försäkrings hemsida och ange regnummer och personnummer.

Teckna försäkringen

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Jämför bilförsäkring bakgrund

Intresserad av Sensor Försäkring?

Se priser