Jämför bilförsäkring bakgrund
Jämför bilförsäkring logo

Gofido


Vi har tittat närmare på Gofido huruvida det är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

Gofido i korta drag

Gofido samarbetar med Eir Försäkring som försäkringsgivare och erbjuder en rad olika försäkringsalternativ för din bil. Försäkringen är anpassningsbar och har flera tillval som gör att du kan skapa en försäkring som passar just dig. Företaget sätter kunden i fokus och har tydliga villkor som enkelt kan hittas på deras hemsida.

  • Gofido ett bra val?

Typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkringen är obligatorisk enligt lag och täcker personskador samt skador på andras egendom. Gofido erbjuder en maxgräns på 300 miljoner kronor för denna försäkring. Det är viktigt att notera att denna försäkring inte täcker skador på ditt eget fordon.

Halvförsäkringen ger dig ytterligare skydd för skador genom brand, glas och stöld. Helförsäkringen inkluderar dessutom vagnskada och täcker yttre olyckshändelser som kan skada ditt fordon. Båda dessa försäkringar kommer med vissa undantag och begränsningar, som att de inte täcker skador orsakade av tävling eller uppvisning.

Gofido har också en rad olika tilläggsförsäkringar. Dessa inkluderar bland annat hyrbil, där du får 75% av kostnaden för hyrbil under maximalt 45 dagar, och självriskskydd vid djurkollision och skadegörelse, där ersättning lämnas med högst 6 000 kr.

Skaffa bilförsäkring hos Gofido

Så köper du försäkring hos Gofido

Fundera ut nivå

Välj mellan trafikförsäkring, halvförsäkring eller bredaste skyddet helförsäkring.

Få ett pris

Besök Gofidos hemsida och ange regnummer och personnummer.

Teckna försäkringen

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Jämför bilförsäkring bakgrund

Intresserad av Gofido?

Se priser