Jämför bilförsäkring bakgrund
Jämför bilförsäkring logo

OKQ8 Försäkring


Vi har tittat närmare på OKQ8 Försäkring huruvida det är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

OKQ8 Försäkring i korta drag

OKQ8 försäkring i korta drag ger dig omfattande skydd för din bil, inklusive skydd för skador på andras egendom och personskador. Dessutom erbjuder de en enkel och smidig process för skadehantering.

  • OKQ8 Försäkring ett bra val?

Typer av bilförsäkringar

OKQ8 försäkring erbjuder ett brett utbud av bilförsäkringar som passar olika behov och förutsättningar. Deras grundläggande bilförsäkring, trafikförsäkringen, ger dig skydd vid skador på andras egendom och personskador som du orsakar i en olycka. Det inkluderar också rättsskydd och vägassistans för extra trygghet på vägen.

För mer omfattande skydd finns helförsäkringen, som utöver standardförsäkringens fördelar även inkluderar skydd vid skador på din egen bil. Detta inkluderar kollisionsskador och stöldskydd. Dessutom minskar självrisken vid skador på din bil, vilket gör det mer kostnadseffektivt för dig.

För företag som har förmånsbilar erbjuder OKQ8 en specifik förmånsbilförsäkring som inkluderar skydd för bilens utrustning, som navigationssystem och ljudanläggning. Detta ger extra trygghet för företag och deras anställda.

Skaffa bilförsäkring hos OKQ8 Försäkring

Så köper du försäkring hos OKQ8 Försäkring

Fundera ut nivå

Välj mellan trafikförsäkring, halvförsäkring eller bredaste skyddet helförsäkring.

Få ett pris

Besök OKQ8 Försäkrings hemsida och ange regnummer och personnummer.

Teckna försäkringen

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Jämför bilförsäkring bakgrund

Intresserad av OKQ8 Försäkring?

Se priser